Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/7/3/c/hastfriskvard.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524 Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/7/3/c/hastfriskvard.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
Masthead header

Skandinavisk Hästterapeut Utbildning del 1

Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/7/3/c/hastfriskvard.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Nu har jag varit på min första utbildningshelg i Norge. Under 2 års tid kommer det bli 19 resor till.

 

Själva resorna är inget jag ser fram emot direkt. Mina största farhågor blev besannade första resan, tror nästan allt hände…

Snökaos, gps som la av mitt i skogen, felkörningar (lokalsinne är något jag har väldigt dåligt av), fortkörning  (på svensk mark som tur är),  fastkörning, fick bli hämtat och skjutsad sista biten till skolan av en annan elev för att jag inte kom upp för en av de brantaste backarna. Så en ny bil önskas!! med 4-hjulsdrift!!!, kappkörning med tiden för att hinna med färja och tåg. Hämtade och lämnade min klasskamrat vid Grums Tågstation och det var verkligen på håret att vi hann. Allt har varit lite väl spännande. Tack och lov att jag hade min nyfunna kamrat med mig det hade känts ändå värre utan ditt stöd Jannica, synd bara att du är lik mig ang lokalsinne:)

 

Hoppas och tror att det borde bli bättre nästa gång.

Min insnöade bil

Min insnöade bil

 

Pulsdiagnostik

Pulsdiagnostik

Men bortsett från resandet så har allt varit perfekt. Gästgården vi bor på är helt underbart vacker och vi blev mottagna med öppna armar, ser fram emot att få tillbringa mer tid där. Allt med skolan känns SÅ bra. Annika (läraren) är superduktig och har samma värderingar som jag önskar att alla veterinärer hade. Oj så mycket bättre våra djur skulle må då. Tänk om alla tänkte på ett holistiskt sätt och såg på hela hästen, inte bara behandlade symtomen. Det här känns helt rätt och jag är så himla glad att jag verkligen gör det här.

 

Det här helgen blev det en hel del anatomi och fysiologi både på västerlänskt vis och enligt TCM Traditionell kinesisk medicin, många diskussioner om allt som har med häst att göra. Sen har vi börjat med några trevande försök i pulsdiagnostik, så spännande. Det blir till att öva i massor!!

 

Utsikt från stugan

Utsikt från stugan

 

Det går åt mycket kaffe!!!

Det går åt mycket kaffe!!!

Stallet vid boendet, vill ha!!!Stallet vid boendet, vill ha!!!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/7/3/c/hastfriskvard.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524