Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/7/3/c/hastfriskvard.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524 Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/7/3/c/hastfriskvard.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
Masthead header

Skandinavisk Hästterapi Utbildning

Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/7/3/c/hastfriskvard.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Yes!!!!

Jag har fått ett efterlängtat brev som talar om att jag är välkommen att delta i Skandinavisk Hästterapi Utbildning i Januari. Som jag har letat efter en bra utbildning… Efter att gått på en riktig nit hos TCM-center i Falun har jag varit mer kritisk och gjort mer efterforskning.

Den här skolan verkar perfekt.

Annika Nygren Thoresen är veterinär med 2-årig specialistutbildning på häst, IVAS-certifiering (International Veterinary Acupuncture Society), osteopat (ISEO; International School of Equine Osteopathy) och hon driver sin skola i Ramnes i Norge. Jag har varit på intervju och känner mig helt lugn, det är ingen tvekan om att hon tar sin skola på allvar och att hon kan sin sak.

Jag kommer få lära mig mer ingående om anatomi och fysiologi plus pulsdiagnostik, akupunktur, osteopati, grunderna i kraniosakral terapi, näringslära och de viktigaste örterna för häst.

Mycket att lära sig på 2 år och tempot är högt så nu gäller det att jag ligger i. Men jag har nog aldrig varit så taggad för något, känns helt sjukt roligt och skrämmande på samma gång. Jag förstår ju att det kommer vara en väldigt intensiv period av mitt liv med många långa resor på isiga vackra slingriga skogsvägar, många sena nätter vid böckerna och i praktikstallen, prov!!! fy så hemskt.. Hemmet kommer få ännu mer skit i hörnen och det är bara att hoppas att min kära familj fortfarande kommer ihåg vem jag är när jag kommer ut på andra sidan.

Det ska gå! Det måste gå! Min belöning och min energi får jag av hästarna och de är värda det bästa. Känner ibland att jag vill kunna göra mer för dem. Att jag vill bli bättre på att förstå hur det hela hänger ihop. Bli bättre på att hitta ursprunget till problemet hästen har och förstå hur det uppkommit. Det är inte förrän då man kan hjälpa på riktigt. De flesta kan jag hjälpa men så har vi de där som har återkommande problem som man går bet på, man kan bara hjälpa dem för stunden sen börjar rörelsestörning igen.

Sen har vi dem med någon inre störning som örter och akupunktur kan hjälpa upp. Akupunktur är ett fantastiskt redskap som funnits i flera tusen år och hästar svarar väldigt bra på det. Förutom inre störningar är det mycket effektivt vid smärtlindring och muskelavslappning.

Osteopati och ortobionomi har många likheter och det vet jag är en otroligt bra behandlingsform på hästar. Ska bli så himla roligt att lära mig mer om detta.

Skulle kunna babbla hur länge som helst om detta med meningen var bara att jag ville berätta att jag kommit in på utbildningen och är HUR GLAD SOM HELST!!

http://gislerod.no/index.php/skolen/72-skandinavisk-hesteterapi-utdanning

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/7/3/c/hastfriskvard.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524